Contact Info

Laoshi Azrafatini

Tutor Dunia Mandarin

Skills

Komunikasi
90%
Penyampaian
90%

Nur Azrafatini binti Khalid, lebih mesra dengan panggilan Azra Lǎoshī, berasal dari Tanah Merah, Kelantan. Pengasas bersama team Dunia Mandarin sejak tahun 2020 dan turut menjadi lǎoshī di Dunia Mandarin. Sedang berkhidmat sebagai guru Bahasa Mandarin di Sekolah Kebangsaan Hamzah (1), Machang serta menjadi tutor sementara di UNITAR Cawangan Kota Bharu.

Berpengalaman mengajar bahasa Mandarin selama 3 tahun di institusi kerajaan dan awam, mengajar pelbagai peringkat umur dan tahap, bermula daripada umur kanak-kanak (5/6tahun) sehingga ke pendidikan tinggi.

Mempunyai kelulusan Ijazah Sarjana Muda dengan kepujian dalam Bachelor of Arts in Mandarin Language dari Beijing Foreign Studies University, Beijing (BFSU) pada tahun 2018.

Prinsip “mengajar dan belajar adalah proses yang tiada henti” menjadikan laoshi sentiasa bersemangat untuk mengajar bahasa Mandarin kepada semua secara komited dan tulus disamping dengan menggunakan kaedah 3M: mudah, menarik dan mapan dalam pembelajaran bahasa Mandarin kepada pelajar.

email: [email protected]

×

Ada soalan? Tanya admin di sini.

×