XIǍOXUÉ BǓXÍ BĀN SIRI LENGKAP

Wishlist Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

About Course

Ini adalah kompilasi rakaman kelas XIǍOXUÉ BǓXÍ BĀN. Dalam pembelajaran kali ini, laoshi akan menyentuh banyak topik yang berkaitan dengan kehidupan seharian. Topik-topik ini dapat membantu anak-anak anda bercakap Bahasa mandarin yang asas dalam pergaulan seharian. Bukan itu sahaja, laoshi juga akan mengajar penulisan-penulisan strok tertentu untuk memberi pendedahan kepada anak-anak tentang dunia penulisan asas karakter cina.

Apa yang menarik adalah, dalam setiap topik, pelajar akan dapat kosa kata baru, cara membaca, cara bina ayat mudah, dan cara menulis Karakter Cina yang pasti dapat membantu adik2 menyelesaikan aktiviti/soalan2 di sekolah bahkan di dalam kelas ini nanti. Laoshi ingin bina keyakinan anak-anak dalam bercakap secara face-to-face bersama laoshi dan rakan2. Modul kursus ini dicipta bersesuaian dengan Kurikulum Standard Sekolah Rendah.
Siri ini sesuai untuk beginner, yang baru nak mula belajar atau yang nak ulang kaji/refresh balik.

Sekiranya anda mempunyai anak-anak yang mengambil Bahasa mandarin di sekolah rendah dan inginkan kelas tambahan yang menyentuh kemahiran bercakap dan menulis, kursus ini adalah untuk mereka!

 

*Siri 5 dan ke atas dalam proses penambahbaikan

Show More

Course Content

SIRI 1

  • SIRI 1 (TOPIK 2,3,4)
    01:06:07

SIRI 2

SIRI 3

SIRI 4

SIRI 5

SIRI 6

SIRI 7

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet
×

Ada soalan? Tanya admin di sini.

×